Nacházíte se zde: LUKASPUDLO.CZ > Diskuse
Diskuse
Přidat záznam, zapojte se
Předchozí diskuse
16. 07. 2010, 13:54:23
Lukáš
Souhlasím s tebou,stránky máme chvilku a jsou tak nějak v základu,jsem rád,že sem můžem alespoň vkládat nějaké info a teď už i foto:-))
Na vylepšení se určo pracuje,tak pak to snad bude lepší:-))
Každopádně díky za názor
15. 07. 2010, 19:33:41
jakub
Koukam docela pěkné stránky,ale jestli se chcete prezentovat,chtělo by to stránky malinko pozměnit(zmodernizovat)Neber te to jako kritiku,ale jako návrh:-))
7. 07. 2010, 08:25:36
Lukáš to grinder44
Ahoj,
nevím,jestli je to legrace nebo ne,ale moc jsem ji také nepochopil,každopádně tyto stránky jsou určeny pouze motoristickému sportu,takže klidně piš připomínky k němu,rádi budem reagovat...:-).Jinak s vulgárními nebo urážlivými slovy budou tyto příspěvky vymazány!!!
Díky za pochopení
6. 07. 2010, 22:03:40
Ochtábec st.
lochtabec@seznam.cz
Zdravím lorda.Nevím co Tě Ochtábcové provedli,že je nazýváš morem jestli jsi byl už tak ospalý(když koukám na čas odeslání)že jsi nemohl dokončit myšlenku abys nám napsal proč jsme anální turisté a proč nás přirovnáváš k moru.Jinak pro pořádek Ochtábcové jsou z Rožmitálu.V Příbrami co já vím jsou Oktábcové tak si udělej pořádek ve jménech a ve městech.Pokud si usnul než jsi toto zplodil tak mě můžeš napsat osobně na lochtabec@seznam.cz byl bych rád kdybych poznal lorda Nechrista.Čús
6. 07. 2010, 00:04:38
grinder44
grinder44@seznam.cz
Zdravím anální turisty z Příbrami.Kam čert nemůže,tam jsou Ochtábcové a to je horší než mor.A mor je svinstvo.Zdraví lord Nechristos
25. 06. 2010, 21:21:47
Lukáš to Dibla
\"Mimo mísaře\" nebudem řešit:-)!!!Na Stříbro se moc těšíme a doufám,že pojedeš pomalejc,když si potom ouraze:-)!!!I když si teda v Újezdě jako marod moc nevypadal,je to dobře,čím dřív na tom budeš sedět tím líp....hodně zdraví!!!
Čao a pozdravuj moravu
23. 06. 2010, 21:26:10
dibla
Nazdar borci, jde zde na diskuzi vidět, že někteří jsou mimo mísu, jak se u nás na Moravě říká. Ale teď jinak. Jsem moc rád, že jste v té druhé rundě drželi dobré tempo, ještě trošku napilovat tu fyzičku, která kromě těch dvou bláznů ve předu chybí každému. A když se na sebe večer podívám po práci, tak já ji naberu až tak příští rok. Takže klid.. :o) Přeji Vám za team ZABEL - Ochtábec mnoho zdaru, doufám, že Vám ve Stříbře trochu pomohu brzdit ty posádky za mnou :D s pozdravem moravák :D
14. 06. 2010, 20:28:48
Lukáš
Ahoj,
moc děkujem,jen bych to s tím koncertováním nebral tak vážně!:-D
Budem se těšit
14. 06. 2010, 17:42:03
Roman Süssmilich
roman.sussmilich@pilamartinice.cz
Kluci,velká gratulace k bedně z Ředhoště!!!
Už se těším na koncertní,ukázkovou jízdu v podobě sidecarcross team 33 Pudlo na trati v Horním Újezdě.
Držím palce a přijedu povzbudit.
10. 06. 2010, 22:36:02
dibla
Ahoj borci ja přece nepiju tak ani nevím co bych si dal doufám že přijedu za váma taky už do rána.zítra jdu zase na ct tak uvidím třeba příští tyden pojedu ne humor. Já radši pít nebudu nerad bych zase spadnul na ksicht řeknu vám fakt nic moc ještě ted přemíšlím jesli mam smrkat nebo si tam nechat nudlu ale lepší se to protože zde přišlo pěkné počasí a tudíš nudle zasichá předem děkuji všem z jawa týmu za tuhle pomoc tak čau a trénujte
8. 06. 2010, 21:29:50
Lukáš to Dibla
Nazdárek moravskej ogare.Koukám,že to válení pod motorkou bylo malinko přifilmovaným,ale musím říct,že to zabralo,taky se my na to moc pěkně nekoukalo..:-(.Ale jak vidím si už ready a zase plnej moravskejch hlášek..:-)))),to jsme rádi,že si v poho,budem se těšit a v Újezdě dáme nějakého toho panáčka na tvé zdravý!!!
Měj se a pozdravuj kluky moravský
8. 06. 2010, 20:05:49
LÁDA
Nazdar Ty Moravská hrudo. Jsem moc rád že ti takhle pookřálo.Normálně jsi mě dostal do stavu že jsem za tebe zastupce Rusáku z Troubelic,celou cestu z Jinína plakal. Chápeš to za Moraváka já Čehun plaču. Jsem moc rád že přijedeš do Ujezda a napiš co pijěš i když nepiju s tebou se na tvoje zraví opiju že se klidně pozvracím. ahoj
29. 05. 2010, 12:41:00
Harrina
pavel_sedlacek@centrum.cz
Tak já na vás křičím a ženu dopředu a Ty budeš jezdit opatrně jo :-) Tě popoženu asi nějak jinak :-)
29. 05. 2010, 09:09:38
Lukáš
Díky moc za podporu,budem se určo snažit a jasně,že opatrně!!! :-)
28. 05. 2010, 16:27:39
katka
k.dusakova@seznam.cz
Ahojky. Taky vám držim palce. co jsem tu četla, tak máš něco s malíčkem? to ani nevim. Tak opatrně :)
27. 05. 2010, 22:15:35
Kačí
koskovakacka@seznam.cz
Ahojky Luky..taky moc držím palce..to dáte..;)
26. 05. 2010, 10:43:01
Lukáš
díky moc!!!:-)